BRAVO

BRAVO - Methode

Tijdens het traject loop ik een tijdje samen met je op. Ik werk graag met de BRAVO methode. Vanuit deze methode gaan we kijken naar Beweging, (niet) Roken, (matig) Alcohol, Voeding en Ontspanning. Deze thema's zijn heel belangrijk bij een ontspannen en gezonde leefstijl. 
Hieronder word BRAVO verder uitgelegd.

Beweging

Dit is een belangrijk onderdeel in een gezonde leefstijl. De manier waarop je in beweging bent is minder belangrijk. Hou je van wandelen, hardlopen, dansen of zwemmen? Het is belangrijk dat het bij je past. Weet je nog niet wat je leuk vind dan gaan we samen op zoek naar iets wat bij jou past! 

Beweging geeft je humeur een enorme boost. Er komen verschillende hormonen vrij waardoor je je gelukkiger gaat voelen. Meer vertrouwen in jezelf gaat krijgen en waardoor je lichaam gezonder en fitter zal worden. 

BRAVO methode

BRAVO staat voor:

  • Bewegen
  • Roken (niet)
  • Alcohol (matig)
  • Voeding
  • Ontspanning

Aan de hand van deze onderwerpen gaan we aan de slag met jouw gezonde leefstijl. 

Tijdens de intake bespreken we al deze punten en bepalen we samen aan welke doelen je wilt gaan werken.

 

Voeding

De grootse strubbel van veel mensen. Maar ik weet zeker dat als jij al je dieetgedachten en idee├źn overboord gooit je een leefstijl ontwikkel die past bij jou behoefte. 

Betekend dit dat je alles kunt eten? Nee, maar het betekend wel dat jij voor jezelf leert kiezen. Hierdoor bepaald jij wat je wel en niet eet en wat voor jou belangrijk is. 

Jij bepaald en kiest! Jij krijgt weer de leiding over jouw eetgedrag. 

Ontspanning

Ontspanning is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Tijd voor jezelf waarin je even niets hoeft te doen. Tijd waarin je creatief mag zijn of juist helemaal weg kunt duiden in een boek.

God zegende de zevende dag en rusten van al Zijn werk. Hoe bijzonder is het dat die rust nodig was. Al vanaf het begin!

gezond weldoen leefstijlcoache

LEV is aangesloten bij Gezond en Weldoen. Zij leiden christen leefstijl coaches op. 

10% van mijn omzet gaat naar het goede doel. Dit is onder andere een doel wat ik met mijn hele hart ondersteun. Vrijheid is voor ons heel normaal maar voor nog heel veel mensen op deze wereld onbekend.