Jouw coach naar een gezonde leefstijl! 

Jorieke Verwoert

Over mij

 Ik ben een enthousiaste vrouw van 34. Ondertussen ben ik 10 jaar gestrouwd en samen hebben we 2 kindjes. Een meisje en een jongetje. 

Mijn passie ligt bij voeding. Ik sta graag in de keuken voor de lekkerste gerechten. Koken en bakken doe ik graag. 

Sinds een aantal jaar ben ik ook heel bewust bezig met wat ik kook en bak. Stapje voor stapje werd ik me steeds bewuster wat voeding met me doet en deed. De gerechten werden gezonder en de baksels trouwens ook :-)  

gezond ontbijt

Verleden

Vanaf mijn 18e ongeveer ben ik met voeding bezig. Het ene dieet was niet niet afgerond of ik had alweer een volgende uitgekozen. Gemiddeld hield ik het per dieet niet eens een week vol. De maandag ging nog wel maar als het weekend dichterbij kwam werd het steeds lastiger. 
 
Hiermee kwamen ook de twijfels. Kan ik dit wel? Volgens het boek kan iedereen dit? Waarom lukt het mij niet? 
 
Ondertussen ben ik er achter dat het volgen van een dieet voor mij niet werkt. Het is het volgen van een plan van iemand anders. Het is dan ook makkelijker om op te geven. Als het niet lukt is het niet mijn schuld maar de schuld van het dieet. 
 
Door bezig te gaan met mijn eigen behoefte en leefstijl kwam ik er achter dat ik wel weet wat gezond en ongezond is. Ik heb geen dieet nodig om gezond te leven. Maar ik heb wel kennis nodig van wat gezond is en waar ik mijn lichaam mee kan voeden. 

fruitwater

Heden

Mijn interesse in voeding is niet gestopt. Wat wel gestopt is, dat is het dieeten.
Ik zal nooit iemand anders laten bepalen wat gezond is en wat ik wel en niet mag eten.

Daar wil ik jou ook bij helpen! Een gezonde relatie met eten. Betekend het dan je dan alles kan eten wat waar je zin in hebt? Nee dat denk het niet. Maar het betekend wel dat je bewust gaat kiezen voor jezelf. 

Leren waar eten waar je jezelf gelukkig bij voelt. Keuzes maken voor een gezond en fit lichaam. En dan zal je ook rust gaan opleveren in je denken. Er komt ruimte vrij om te gaan genieten!  

Persoonlijke blog

Zomerse struggles

Als de zomerkleding van vorig jaar je niet meer lekker zit, dit direct effect heeft op je humeur en je liever gelijk met een dieet wilt starten..

Dan kan je alleen maar terug keren naar de basis..Liefde! 

Gedachten en gedrag

Hoe vaak laat jij je leiden door je gedachten/gevoel en wat is hier de consequentie van? Doe je dan nog waar je blij van wordt? Of laat je jouw gevoel bepalen hoe je voor jezelf zorgt?